Corona påvirker Vild med Dans: Udskyder dansefesten

Foto fra sidste års sæson af det populære danseprogram på TV 2. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Hvis du er en af de mange, der glæder sig til, at en ny sæson af Vild med dans løber hen over skærmen i efteråret, så skal du være opmærksom på, at TV 2 har foretaget nogle ændringer.

Normalt har danseprogrammet premiere i september, men du må vente lidt længere, før du kan opleve ‘Danmarks modigste dansere'.

Det oplyser TV 2 på sin egen hjemmeside. 

Læs også

Kæmpe ferieparadis med kunstig måne og robotter: Det bliver ikke noget for danskere

Programmet bliver nemlig udskudt og har først premiere den 2. oktober. Det skyldes, forklarer TV 2, ‘at coronavirussen har rykket om på TV 2s sendeplan.’ 

Nyt program presser på

TV 2 lancerer også snart et andet underholdningsprogram, der har titlen 'Den Vildeste Danser'. Dette program har allerede premiere den 7. august, og eftersom TV 2 ikke ønsker, at begge danse-programmer skal sendes samtidig, så er dansefesten med Vild med dans altså udskudt.

Dansefest i december

Den senere premierdato betyder, at seerne får lov til at hygge sig med juleguf og Vild med dans i december. Finalen kommer til at ligge lige inden juleferie, men TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech er sikker på, at dansefesten og december er et godt match.

Udover at påvirke premieredatoen, så vil coronavirussen højst sandsynligt også påvirke finalefesten. 

“Det ligger ikke i kortene, at vi kan samle over 3000 mennesker i en fyldt arena. Så der skal tænkes kreativt og anderledes. Og med julen lige for døren til finalen vil det nok helt sikkert inspirere til en finale, som vi aldrig har set den før, siger underholdningsredaktøren til TV 2.

Læs også

Politiet efterlyser ejeren af hund

 

 

 

Dagens Gossip