Dansk kendispar har mistet deres barn

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Parret deler en ærlig og trist meddelelse.

“Vores hjerter er knust..” 

Sådan indleder den danske YouTube-stjerne Kristian Kulmbach og hans YouTube kæreste Amanda Guld, et opslag på det populære sociale medie Instagram.

Læs også

Smart trick: Derfor skal du lægge to halve citroner ind i ovnen

Selvom der de seneste par måneder har været lutter positive opslag fra det smukke par, så løfter de nu sløret for en ærlig og trist meddelelse. 

De oplyser, at de i øjeblikket går gennem en svær tid. Man skal nemlig ikke mange dage tilbage, før de fik den forfærdelige besked, der knuste deres hjerter: 

“Denne tid skulle have været den mest lykkelige i hele vores liv, men blev i stedet til et vaskeægte mareridt. Kristian og jeg har desværre mistet vores mest dyrebare, nemlig vores lille baby, som vi aldrig nåede hverken at mærke eller møde…

Fra at se et lille hjerteblink, se maven vokse, kærligheden udvikle sig, være i gang med at fortælle familie og venner den store og glædelige nyhed og ikke mindst, skulle til at fortælle det til jer, til en tilfældig dag, hvor alt blev revet fra os og hvor vi inderst inde godt vidste, hvad klokken havde slået..”

De afslører, at det er det hårdeste de nogensinde har kunnet forestille sig: 

“Det ER det hårdeste vi nogensinde kunne forestille os at gå i gennem, men vi er så glade for at vi har hinanden. Dette vil-og kommer kun til at gøre os stærkere. Og som alle siger, sådan noget her, det er skæbnebestemt. - Men kræver bestemt tid og healing."

Du kan se opslaget ved at trykke her

Opslaget, der i skrivende stund har knap 5000 likes, har også modtaget en masse hjerteskærende kommentarer.

Vi her på redaktionen sender de også kærligste tanker til det smukke par.

Læs også

Kendt firma: Derfor bør du ikke lave mad med olivenolie

 

 

Dagens Gossip