Dansk musiker aflyser: Smittet med covid-19

Foto: Thomas Rasmussen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Der er desværre tikket en aflysning ind til festivalen 'Musik i Lejet' på grund af covid-19.

Hvis du er blandt dem, der skal deltage i den netop igangværende festival ‘Musik i Lejet’ så kan det være, at du skal ærgre dig.

Festivalen der løber fra den 21. juli til og med lørdag den 24. juli har nemlig fået en aflysning, og det skyldes ikke overraskende covid-19.

Læs også

Mor smider 60 kilo ved at udelukke én ting fra sin kost

Den danske topmusiker ‘Kesi’ har nemlig været nødsaget til at melde afbud, da han i to omgange er blevet testet positiv for covid-19.

Det oplyser ‘Musik i Lejet’ via en pressemeddelelse.

“Vi må desværre meddele, at Kesi er testet positiv for corona ad to omgange og har derfor været nødsaget til at melde afbud til fredagens koncert på Musik i Lejets Sommersol. Musik i Lejet ønsker selvfølgelige Kesi god bedring,” lyder det fra festivalen.

Festivalen har hurtigt sørget for, at festivalgæsterne ikke kommer til at gå forgæves, og de har derfor hentet forstærkninger ind.

“Når en afmelding rammer, skal der tænkes hurtigt. Derfor har Emil Lange nu kaldt på forstærkning, og hele venneflokken står klar til at gøre fredagens aften helt uforglemmelig. Koncerten bliver spækfyldt med overraskelser fra øverste hylder,” lyder det fra festivalen.

Det er i dag fredag, at Kesi skulle have været på scenen, men det kommer altså ikke til at ske. I stedet kan festivalgæsterne glæde sig til at se Tessa, DJ Degnamite samt Emil Lange og venneflokken.

Læs også

Slår fast: Eriksen kan ikke fortsætte

 

 

 

Dagens Gossip