Dansk virksomhed jubler: Bedste resultat nogensinde

Her ses administrerende direktør og ejer af Bestseller, Anders Holch Povlsen. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix.

Med et samlet resultat før skat på 4.6 mia. kr. sikrer virksomheden sig et historisk resultat.

Bestsellers omsætning steg i perioden august 2020 til juli 2021 med ni procent, og sammen med et resultat før skat på 4.6 mia. kr. er regnskabsåret det bedste i virksomhedens historie.

Læs også

Nu lukker det ned: I weekenden er det slut

Det skriver Bestseller i en pressemeddelelse.

“Det er et resultat, vi kan være tilfredse med. Det er også et resultat, der er bedre, end vi havde forventet og havde turde håbe på. Det har været et bemærkelsesværdigt år, som har overrasket mange, inklusiv os selv. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu,” siger administrerende direktør og ejer, Anders Holch Povlsen.

I de seneste år har virksomheden investeret i en række strategiske tiltag, der har været drevet af den hastige online-udvikling. Blandt andet har Bestseller udviklet nye salgskanaler gennem virtuelle showrooms og social commerce, ligesom flere andre digitale løsninger er indarbejdet og igangsat. Denne udvikling vil fortsætte, lyder det fra Anders Holch Povlsen.

“Med vores investeringer har vi formået at komme endnu tættere på vores kunder og samarbejdspartnere, og det fokus kommer vi til at fastholde og fortsat udvikle,” fortæller Anders Holch Povlsen.

Resultatet betyder også, at Bestseller udbetaler en ekstra månedsløn til medarbejderne i virksomheden.

Det kan du læse mere om her:

Læs også

Godt nyt til disse danskere: Belønnes med en ekstra månedsløn

 

 

 

Dagens Gossip