Dansk virksomhed udbetaler 300 millioner i bonus til sine ansatte

Foto: Shutterstock

Hvis du er ansat hos Bestseller, så kan du se frem til en stor bonus i form af en ekstra månedsløn.

Sidste år udbetalte tøjvirksomheden Bestseller en ekstra månedsløn til sine ansatte oven på det bedste resultat i virksomhedens snart 50-årige historie.

Det er en udvikling, som ser ud til at fortsætte i år også. Bestseller kan endnu en gang offentliggøre et rekordregnskab, og derfor er der penge på vej til virksomhedens mange ansatte.

Læs også

Vilde vejrrekorder i Danmark: Disse år var hhv. varmest, vådest, tørrest og koldest

– At vi er lykkes så godt, som vi er, vidner om en helt ekstraordinær indsats på tværs af hele Bestseller og fra alle kolleger. Når vi formår at gentage og overgå en så flot præsentation, som vi har gjort i vores seneste regnskabsårs, vil vi også gerne gentage vores ekstraordinære anerkendelse. Derfor vælger vi også i år at udbetale en bonus til alle – uanset om man er designer, butiksansat, tech-ekspert eller arbejder med logistik, siger Anders Holch Povlsen, direktør i og ejer af Bestseller i en pressemeddelelse.

I alt udbetales der intet mindre end 300 millioner kroner i ekstra bonus. Men selvom der er positive tal i regnskabet, så har Bestseller ligesom mange andre virksomheder lige nu store udfordringer.

– Når vi laver et rekordår – uanset at vi ser ind i en tid, der bliver sværere – vil vi anerkende kollegerne og vise vores taknemmelighed. Det gør vi også i år. Og selvom de seneste måneder og de næste mange tegner til at blive anderledes vanskelige, vil vi ikke holde op at investere i det, der er vigtigst for os. Nemlig de mennesker, der er hos os og som er med til at gøre hele forskellen i vores virksomhed, uddyber Anders Holch Povlsen.

I alt får omkring 18.000 medarbejdere bonussen, som kommer til at svare til en ekstra månedsløn.

Læs også

Mand var stadig i live, da han blev placeret i ligpose og sendt til lighuset: Hans øjne var åbne, og blodet var friskt

 

Dagens Gossip