Dansk Zoo udsat for tyveri: To sjældne og værdifulde dyr stjålet

Foto: Øens Dyr

Natten til søndag var der ubudne gæster i en dansk Zoo.Det resulterede i at to værdifulde dyr til omkring 35.000 kroner blev stjålet.

Øens Dyr der er en mini zoo omkring Vordingborg har natten til søndag haft ubudne gæster. Disse gæster er brudt ind i zooen, hvor de er gået direkte hen til de sjældne ‘Kapivarer’ der opholder sig i mini zooen. Det fortæller den lille zoologiske have i et opslag på Facebook.

Læs også

Oliver Bjerrehuus smaskforelsket i 20-årig kæreste: "Vi vil ha’ børn"

“Vi er rigtig kede af det på Øens Dyr (på Masnedø ved Vordingborg.) I nat har samvittighedsløse mennesker nemlig været på besøg. Vores 2 unge kapivarer (flodsvin), som vi har brugt tid på at gøre håndtamme, og som koster ca 35.000 kr og desuden er svære at skaffe, er stjålet. Det er dyr, vi havde ønsket os i flere år, og nu er de væk.” lyder det fra Øens dyr, der fortsætter:

“Nogen er gået ind fra naboejendommen, hvor de har klippet hul i yderhegnet og har herefter nemt kunnet nå hen til hegningen, hvor de har taget de to skønne dyr med sig. Vi er ikke i tvivl om, at man er gået direkte efter disse værdifulde dyr og har vidst nøjagtig, hvor de var.” skriver de.

Øens Dyr opfordrer til, at man giver lyd, hvis man bliver tilbudt at købe kapivarerne eller hvis man opdager, at nogen pludselig har fået nye husdyr.

Sidst men ikke mindst, så kommer Øens Dyr også med et budskab til tyvene.

“Til Jer, der synes, det er ok at stjæle fra et lille non profit sted, der forsøger at gøre det bedste, ikke bare for dyr og gæster, men især for en masse udsatte mennesker, vil vi indtrængende opfordre til at tænke igen og bringe dyrene tilbage til os.” skriver de.

Øens Dyr har politianmeldt tyveriet.

Læs også

DMI melder ud: Årets første sommerdag kan falde i dag