Danske spil: Danskerne tror på stensikker storsejr over Tunesien

Foto: Shutterstock

Det er nok de fleste, der har styr på, at Danmark løber på banen mod Tunesien i deres åbningskamp ved dette VM. Danskespil fortæller, at danskerne er stensikre på en storsejr til det danske landshold.

Det er et specielt VM som løber over skærmen pt. For nogle betyder det, at de har valgt ikke at følge med, men de fleste glæder sig til, at se de danske drenge spille, og forhåbentligt komme langt i turneringen.

Men de danske fans er ikke i tvivl: Herrelandsholdet kommer fra dagens kamp med en sejr.

Læs også

Demi Lovato i stort vægttab - men hun vil bestemt ikke hyldes af én simpel grund: Sådan ser hun ud i dag

Det skriver Danske spil i en pressemeddelelse via Ritzau.

“Jeg kan ikke huske en VM-kamp hvor indskuddene på dansk sejr har været så ensidige,” siger Peter Emmike Rasmussen, oddssætter hos Danske Spil.

“I Danske Spil vurderer vi, at der ‘kun’ er 65 procents chance for, at Danmark slår Tunesien, og vi har sat odds derefter. Men troen på dansk sejr i befolkningen er meget højere, og den har vist sjældent været højere,” Siger Peter Emmike Rasmussen.

Men det er ikke kun dansk sejr som danskerne er enige om, der er også stor enighed omkring hvor stor sejren bliver. 

Ja, det er lidt pudsigt, men det er vist ikke et tilfælde, at det lige er 4-0, der bliver spillet så meget på. De sidste par år har tilskuerne i Parken jo sunget den samme slagsang, så snart de røde og hvide kommer foran,” siger Peter med reference til den landshold slagsang, som er blevet ekstrem populær de seneste år.

Kampen mellem Danmark og Tunesien fløjtes i gang kl 14:00 og kan ses på DR1.

Læs også

DMI advarer: Pas på!

 

Dagens Gossip