Deler 100.000 gratis ud i dag: Her skal du forbi

Foto: Shutterstock.com

100.000 stykker deles gratis ud til og med klokken 12.00 i dag.

Hvis du er lidt sulten fra morgenstunden, så bør du lægge vejen forbi Nørreport Station. Her bliver der delt intet mindre end 100.000 stykker brød ud fra morgenstunden og indtil klokken 12.00.

Årsagen skal findes i, at det er 'International Stop Food Waste Day' hvor man altså vil sørge for at undgå madspil. Det er foreningen Stop Spild Lokalt og foreningen Det Runde Bord, der har sørget for, at der bliver stillet intet mindre end 30 paller med brød frem til de danskere, der nu end måtte have lyst til det i dag.

Læs også

3-årig involveret i voldsom ulykke: Hastet med helikopter til hospitalet

De vil stå ved Nørreport Station indtil klokken 12.00. Det skriver TV2 Lorry.

Direktør i Det Runde Bord, Peter Haugelund, har til TV2 Lorry fortalt, at han er rigtig glad for at kunne dele ud af den overskydende mad, især i en tid, hvor mange danskere har svært ved at få økonomien til at række.

"I øjeblikket hvor rigtig mange danskere har svært ved at få madbudgettet til at hænge sammen, så giver det jo ingen mening at det her brød skal gå til spilde," fortæller han til TV2 Lorry.

Kommer du forbi for at hente lidt brød, så skal du ikke frygte for at mangle. Brødet bliver uddelt i kasser af intet mindre end 50 stykker brød i hver, så der er nok til at kunne fryse det ned og gemme til senere.

Læs også

300.000 kunder rammes: Nu stiger prisen med 275 kroner

 

 

Dagens Gossip