Denne tv-kanal bliver gratis for alle danskere

Foto: Shutterstock.com

Danskerne kan glæde sig over en nyhed fra USA, som giver stort set alle danskere mulighed for at få en gratis tv-kanal.

Selvom færre og færre danskere benytter sig af flow-tv, så er det altid glædeligt, når en tv-kanal bliver gjort gratis.

Denne gang er der tale om en tv-kanal, som de færreste danskere har haft i forvejen, da det er amerikanske CBS, der sætter kanalen helt gratis ud til de danskere, der har et smart-tv.

Læs også

Skat med besked til 1.1 million danskere: Skynd dig

CBS News sender 24 timer i døgnet, og det er en af de største nyhedsstationer i USA. Nu bliver det så muligt for danskerne at følge med, så længe man har et smart-tv.

“Vores undersøgelser viser, at der er global efterspørgsel efter vores dækning af begivenheder, som berører hele verden,” siger Christy Tanner, Executive Vice President & General Manager for CBS News Digital i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Ved at gøre vores streaming-app tilgængelig på flere markeder, kan vi nu levere kritisk, dybdegående dækning af vigtige begivenheder til endnu flere seere verden over,” fortæller hun.

Følg det amerikanske præsidentvalg

Tidligere var det kun muligt at hente app’en, hvis man boede i USA, men nu bliver den altså også gjort tilgængelig i Danmark. Har man smart-tv, Chromecast eller Android, så vil det være muligt.

Med den nye kanal vil det være muligt at følge det amerikanske præsidentvalg, der finder sted i starten af november i år.

Læs også

Par bestilte pepperoni-pizza og fik nazi-hilsen med

 

 

Dagens Gossip