Det skete i sommers for Rasmus Lauge - nu kalder han det en 'kæmpe gamechanger'

Skrevet af Emil Martesen

18 uger siden

|

24/01/2024
Foto: Ernst Van Norde / DHF
Foto: Ernst Van Norde / DHF
Det skete i sommers for den danske landsholdsprofil.

Dagens topnyheder

Rasmus Lauge rev for nyligt teltpælene op og flyttede tilbage til Danmark efter ti år i udlandet.

Og det har i den grad sat sine spor hos den danske playmaker og hans familie.

Selv lægger han ikke skjul på, at han har mærket en betydelig forbedring i familiens hverdag, som han beskriver som en 'kæmpe gamechanger'.

Han vendte han i sommeren 2023 tilbage til Danmark for at spille for Bjerringbro-Silkeborg. Denne hjemkomst har bragt familien tættere på deres udvidede familie:

"Vi har for første gang haft en dag, hvor jeg skulle spille udebanekamp, Sabrina skulle arbejde, og der var et sygt barn. Hvad gør vi? Pludselig var mormor klar til at tage et sygt barn, så Sabrina kunne arbejde", fortæller den danske landsholdsstjerne til B.T.

Dette er en oplevelse, familien aldrig har haft før, og som har gjort en stor forskel for dem.

Flytningen til Danmark har også betydet, at Sabrina ikke længere skal stå standby og droppe egne planer, hvis Rasmus Lauges træningstider ændrer sig eller andre uforudsete hændelser opstår:

"Det gør en væsentlig forskel. Nu kan vi leve anderledes og med en kalender, der er mere holdbar, så hun også kan få gang i noget arbejde selv og et civilt liv", siger Rasmus Lauge videre.

Parret besluttede at flytte hjem til Danmark, da deres datter skulle starte i skole, en beslutning der virkede naturlig for dem.

Og den danske profil nyder nu at se sin familie trives i en mere afbalanceret hverdag.