DF’er revser kendt sangerinde: ‘Hun er pløkåndssvag’

Foto: NIELS AHLMANN OLESEN/Scanpix

Står det til Kenneth Kristensen Berth fra Dansk Folkeparti, så behøver de danske villaveje ingen kulturel berigelse.

I et interview med magasinet Vores Børn har sangerinden Stine Bramsen for nylig efterlyst lidt mere diversitet på de danske villaveje.

Ønsket kommer efter, at hun selv er flyttet i villa sammen med sin mand og to sønner, men nu savner børn på vejen, der ikke alle har danskklingende navne. Det skriver Alt.dk.

- Jeg er træt af, at vores dreng skal gå i en vuggestue, hvor der ikke er en, der hedder Muhammed, siger hun i den nyeste udgave af Vores Børn.

Linda købte ind i Aldi: Fandt uhyggelig overraskelse blandt bananerne, da hun kom hjem

Denne udtalelse er dog i den grad faldet Dansk Folkepartis EU-ordfører, Kenneth Kristensen Berth, for brystet. Derfor satte han sig torsdag morgen til tasterne og kritiserede sangerinden i skarpe vendinger i et Facebook-opslag.

- Der er altså mange kendte, der er pløkåndssvage - f.eks. sangerinden Stine Bramsen, der er sur over, at hendes barn ikke skal gå i vuggestue med fremmede, står der indledningsvis i opslaget, hvor han efterfølgende refererer til den tidligere forsanger i popgruppen Alphabeat som ‘damen’.

- Tænk, hvis det virkelig var en prioritet for damen, så skulle det nok være muligt for damen at finde en børnehave i nærheden, hvor der var indtil flere Muhammed’er, lyder det videre fra DF’eren, der afslutningsvis har et godt råd til Stine Bramsen.

Kongelige i pengeknibe: Kongehuset har gigantisk underskud

- Er der ikke nok Muhammed’er der, er der altid muligheden for at flytte til Saudi Arabien, hvis Stine Bramsen har brug for yderligere kulturel berigelse, afslutter Kenneth Kristensen Berth.

I interviewet med Vores Børn forklarer Stine Bramsen, at hun synes, det er vigtigt, at hendes børn får en forståelse for andre kulturer. 

Kommaregler - Har du styr på kommareglerne? Her finder du en udførlig guide til kommaregler ifølge dansk sprognævn.

- Det er vigtigt for os, at vores børn vokser op med en forståelse for, at der findes forskellige religioner og mennesker fra forskellige steder i verden – som også er danske på deres egen måde, siger hun til magasinet.

Du kan se Kenneth Kristensen Berths Facebook-opslag herunder:

Tidligere har Kenneth Kristensen Berth også set sig sur på et stykke plastiklegetøj fra Tiger: 'Ligner dette ikke en sandslot-moske?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip