Pirater og cowboys søges: Djurs Sommerland mangler 650 nye medarbejdere

Du kan nu gøre karriere i Djurs Sommerland.

Djurs Sommerland søger 650 nye medarbejdere.

Djurs Sommerland skal bruge hele 650 nye medarbejdere, når de i slutningen af april åbner igen. 

Så hvis du drømmer om at arbejde som pirat, cowboy eller noget i den dur, så er det nu, du skal sende en ansøgning afsted - ansøgningsfristen er nemlig den 8. januar. 

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Læs også

Ulykkelig dreng blev mobbet: Nu har han fået uventet hjælp fra Hollywood

Men det er ikke nok blot at sende en ansøgning, for når Djurs Sommerland tager hul på selve udvælgelsesprocessen, vil de hundredevis af ansøgere blive indkaldt til en audition i februar, hvor de skal forsøge at overbevise folkene fra forlystelsesparken om, at de være den nye pirat eller cowboy. 

Der er nemlig rift om sæsonarbejdet, da Djurs Sommerland plejer at modtage omkring 1200-1400 ansøgninger.

- Det er altafgørende, at vores gæster er glade og tilfredse, når de er på besøg hos os. Vi ved, at vores medarbejderes møde med gæsterne, hvad end det er i en kiosk, ved en forlystelse eller andre steder i parken, har stor indflydelse på gæsternes tilfredshed. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at rekruttere de helt rigtige medarbejdere, siger direktør Michael B. Nielsen fra Djurs Sommerland til Aarhus Stiftstidende. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Arbejdet i parken plejer at være populært, da medarbejdere vender tilbage år efter år. Allerede på nuværende tidspunkt har 75 procent af dette års sæsonmedarbejdere søgt om at blive en del af næste års hold, fortæller Michael B. Nielsen. 

- Det er overvældende, at så mange ønsker at komme tilbage til os igen i 2018. Vi er rigtig glade for den store interesse, der er for at arbejde for os, og vi modtager meget gerne mange flere ansøgninger, så vi har mulighed for at vælge de bedste af de bedste til den kommende sæson, siger direktør Michael B. Nielsen. 

Djurs Sommerland åbner den 27. april. Inden da kommer alle sæsonmedarbejdere gennem et træningsforløb, så de er klar til at modtage gæsterne.

Føtex raser over tyvagtige forældre: 'Det er simpelthen ikke i orden!'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip