DMI: 30 grader i sigte!

Foto: Shutterstock.com

Selvom temperaturen ikke eksploderer i øjeblikket, så er der udsigt til mindst en rigtig varm dag. Den finder vi i næste uge, hvor der kan blive helt op til 30 grader.

Hvis der er en ting, der er sikker, så er det, at det danske sommervejr er uforudsigeligt. Forrige sommer var der næsten ikke en dag under 25 grader, og denne sommer ligger vi til gengæld på den forkerte side af de 25 grader.

Dage hvor vi krydser de 30 grader har der også kun været ganske få af, men nu kan det være, at vi er på vej til at ramme de magiske 30 grader igen. I månedsprognosen hos DMI meddeler de hvert fald, at der i den kommende uge 30 er udsigt til rigtig høje temperaturer, og de udelukker ikke, at der kan blive over 30 grader visse steder i landet.

Det er altså allerede i starten af næste uge, at der er udsigter til den massive varme, hvor vi dog skal gennem mandagen først, som ser ud til at byde på overskyet vejr og byger. Til gengæld forventes det, at varmen strømmer til i løbet af tirsdagen, hvor termometeret mange steder i landet vil ramme 25 grader. Derudover kan DMI ikke udelukke, at der lokalt vil komme helt op til 30 grader i landet.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Det er især i den østlige del af landet, at temperaturen vil være høj på tirsdag, mens det ser ud til, at den vestlige del af landet kan se frem til at døje med flere skyer og køligere luft.

Vejret i denne uge bliver identisk

Tager vi et kig på vejrudsigten over denne uge, så er der nærmest ikke to dage der er forskellige. Den gennemsnitlige temperatur forventes at ligge på mellem 18 til 23 grader. Der vil være nogen eller en del sol i løbet af dagene, men til gengæld vil der også være en hel del skyer og mulighed for at regn.

Enkelte steder i landet vil det trække op og blæse en lille smule, men ellers forholder vejret sig ganske roligt.

Det er svært at pege på, hvilken dag i løbet af ugen der går hen og bliver bedst, men et bud kunne være torsdag. Her vil der nemlig først på dagen være nogen eller en del sol, og temperaturen vil ligge på et højt niveau, da der i løbet af natten også kan være helt op til 18 grader.

I dag kan vi ikke overraskende forvente, at der bliver mellem 18 til 23 grader, og tørt med nogen eller en del sol.

Læs også

Opdagede utroskab dagen før bryllup: Valgte at fuldende det alligevel med et vildt twist

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip