DMI: -5 grader på vej

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Det er opløftende, at temperaturen stiger en smule her i løbet af weekenden, men til gengæld varer det ikke ved. I næste uge får vi helt end til -5 grader.

I starten af denne uge begyndte temperaturen i den grad at falde. Vi havde været vant til temperaturer oppe omkring 15 grader i snit, men pludselig faldt den til under 10 grader.

I går var det helt galt, da temperaturen ikke kom over 7 grader, men heldigvis stiger temperaturen nu igen.

Læs også

6 signaler du ikke må ignorere: Sådan fortæller kroppen, at en blodprop er på vej

Det vi til gengæld ikke har haft særlig meget af i løbet af denne uge, det er regn. Der har været frost om morgenen i stedet, men regn har der været meget begrænset af.

Til gengæld kommer regnen tilbage igen nu, hvor der vil falde en hel del nedbør i løbet af weekenden.

Tager vi et kig på i dag, så forventes der mellem 7 og 13 grader, med let til frisk vind mellem øst og syd. Derudover vil der være skyet det meste af dagen, mens der vil komme flere perioder med regn.

I morgen søndag kommer vi ligeledes til at få den dag med masser af skyer og regn. Modsat i dag vil der dog også være perioder med lidt sol. Temperaturen i morgen ligger på mellem 9 og 12 grader, og der forventes a komme lidt vind.

Om aftenen og natten skulle det begynde at regne igen, mens temperaturen falder til mellem 5 og 8 grader.

Ned til 5 graders frost

Selvom temperaturen stiger lidt herover weekenden, så er det ikke ensbetydende med, at de kolde perioder er forbi. Der kommer nemlig fortsat dage med lave temperaturer, særligt om natten.

Tager vi et kig på næste uge, så vil mandag blive en af de eneste dage, hvor vi får tocifrede grader. Derefter falder temperaturen allerede om tirsdagen til mellem 5 og 8 grader.

Værst ser det dog ud til at blive om onsdagen. Her melder DMI, at der bliver mellem 4 og 7 grader i løbet af dagen, men om natten bliver det ekstremt koldt. Her bliver det nemlig helt ned til -5 grader.

Torsdagen ligger på mellem 6 og 9 grader, mens DMI endnu ikke ved, hvordan vejrudsigten derefter kommer til at se ud.

Læs også

Advarsel: Hvis du finder en tennisbold i din have, må du IKKE samle den op!

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip