DMI: Årets første sommerdag - Dernæst stort vejrskifte

Foto: Shutterstock.com

Årets første sommerdag kommer en dag før ventet. DMI meddeler nemlig, at der allerede i dag forventes at blive 25 grader.

Det danske vejr har været intet mindre end fantastisk i løbet af de seneste par dage. I dag og de kommende to dage bliver vejret dog endnu bedre, men det skal udnyttes, for allerede fra torsdag sker der et større vejrskifte.

I dag kan du dog bare læne dig tilbage og nyde solen, da DMI meddeler, at vi får årets første sommerdag.

Læs også

Forfærdelig ulykke: 13-årig i meget kritisk tilstand

Selvom de i sidste uge meddelte, at det først ville blive tirsdag, at vi skulle have årets første sommerdag, så er planerne skudt en dag frem, og dermed vil i dag den 1. juni også være dagen, hvor vi får årets første sommerdag.

I dag bliver det tørt og solrigt, mens temperaturen mange steder vil ligge på mellem 18 og 23 grader. Stedvis skulle temperaturen dog snige sig op, så vi får omkring 25 grader, og dermed bliver det årets første sommerdag.

Det varer dog ikke for evigt.

Torsdag skifter det

Inden vejret begynder at skifte, skal vi lige nyde de kommende dage. I morgen tirsdag bliver det ligeledes rigtig varmt, da vi får mellem 20 til 25 grader i løbet af dagen. Derudover bliver det tørt og solrigt.

Onsdag rammer vi ligeledes de 25 grader, mens der forventes nogen eller en del sol.

Fra på torsdag begynder det dårlige vejr så at melde sig ind. Temperaturen falder en del til mellem 13 og 15 grader, inden der bliver mellem 10 og 15 grader lørdag og søndag, hvor også solen forsvinder.

Søndag og mandag skulle fortsætte med uændrede temperaturer, men derefter er vejrudsigten usikker.

Læs også

Statsministeren har ny opfordring til danskerne

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip