DMI advarer: Onsdag kommer der voldsomt vejr

Foto: Shutterstock.com

Vejret i denne uge skulle generelt gå hen og blive rigtig fint, men onsdag bliver det forfærdeligt. DMI har på Twitter advaret mod vejret, som kan blive rigtig voldsomt.

Vi har netop overstået et par rigtigt kedelige dage, hvis man kigger med ‘vejr-brillerne’, og desværre er der atter en kedelig dag på vej.

Heldigvis er det ikke i dag, men til gengæld på onsdag, hvor DMI advarer mod vejret.

De advarer fordi, at der er et voldsomt vejr på vej, hvor der kan komme vind af stormstyrke, og vandstanden kan stige til to over, hvad den plejer at være.

Læs også

Kroppen advarer dig: Disse skjulte tegn på en blodprop bør alle kende til

Det er særligt den Jyske Vestkyst, der er i farezonen, og derfor bør man være ekstra opmærksom, når man bevæger sig udenfor på onsdag.

“Natten til onsdag bliver meget blæsende med vindstød af stormstyrke langs den jyske vestkyst. Og i den forbindelse også forhøjet vandstand tidligt onsdag morgen,” lyder det fra meteorolog Dan Nilsvall til Ekstra Bladet.

Vejrudsigten for resten af ugen

Heldigvis er det kun onsdag, der går hen og bliver rigtig slem. De resterende dage bliver ganske milde, og faktisk får vi rigtig godt vejr på torsdag.

I dag mandag bliver det dog stille og roligt. Der forventes at være lidt eller nogen sol, men der kommer også byger rundt omkring. Temperaturen vil ligge omkring de 6 grader, og der kommer let vind.

Temperaturen i løbet af natten falder til mellem 2 og 4 grader.

Tirsdag starter ud med at være overskyet, men det begynder at klare op i løbet af dagen. Der kommer lidt sol, og temperaturen forventes at være op til 8 grader.

I løbet af natten stiger temperaturen, så der vil være helt op mod 10 grader.

Onsdag bliver som tidligere nævnt, en dag med regn, kraftig blæst og forhøjet vandstand. Temperaturen forventes dog at ligge på 10 grader.

Torsdag kan gå hen og blive en rigtig god dag. Der bliver stort set tørt, og der kommer en del sol. Det bliver dog mere skyet i løbet af aftenen og natten.

Temperaturen i løbet af dagen vil ligge på 7 grader, mens den falder til mellem 2 og 5 grader i løbet af natten.

Fredag bliver mest skyet med regn. Det klarer op senere på dagen, og temperaturen vil ligge på mellem 6 og 8 grader.

Læs også

Grædefærdig veganer: Var så sulten, at hun spiste kylling

 

Dagens Gossip