DMI: Der kommer sne hele ugen

Foto: Shutterstock.com

Ifølge DMI kan vi se frem til sne og snebyger stort set alle dage i denne uge.

Der er lagt op til en kølig om hvid omgang i løbet af denne uge. DMI erfarer, at der samtlige dage i denne uge vil komme nedbør i form af sne, spørgsmålet er bare, hvor meget vi kan se frem til.

Læs også

Janni Pedersen siger farvel

Først på dagen i dag kan vi se frem til lidt rimtåge og ellers lidt eller nogen sol. Senere kommer der enkelte snebyger, mens der i nat forventes regn- slud og snebyger.

Onsdag vil der først på dagen være lidt sol, men senere forventes byger med tøsne og slud. Temperaturen vil ligge omkring 0 til 3 grader, mens der om aftenen igen vil komme spredte slud- og snebyger.

Torsdag forventes nogenlunde samme vejr. Lidt eller nogen sol fra morgenstunden og derefter sne- eller sludbyger. I løbet af eftermiddagen tiltager bygeaktiviteten, således forventes der en del sne eller snebyger i løbet af natten, hvor der vil være ned til -6 grader.

Fredag mest skyet og måske med lidt sne. Temperaturen vil ligge på mellem -2 og 1 grader om dagen, mens der bliver ned til -8 grader i løbet af natten.

Lørdag bliver der mest skyet og måske lidt sne. Temperaturen mellem -5 og 0 grader i løbet af dagen, mens der om natten til være ned til -8 grader.

Søndag tørt og nogen sol, og umiddelbart den eneste dag, hvor der ikke forventes sne på nuværende tidspunkt. Mandag og tirsdag forventes tørvejr og lidt varmere temperaturer.

Hvor meget sne der vil falde, er fortsat meget usikkert.

Læs også

 

 

Dagens Gossip