DMI: Det bliver karnevalsvejr i weekenden

Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

Det bliver et meget blandt vejr i weekenden, men meget tyder på, at de mange karnevalsgængere får sig en rigtig god dag i sol og tørvejr.

Fredagen er netop indtruffet, og det betyder, at rigtig mange mennesker kan gå på weekend, når de har fyraften. For mange mennesker går turen dog direkte fra arbejde og til det nordjyske, hvor der i Aalborg bliver afholdt karneval i løbet af lørdagen.

Sidste år var det knaldvarmt, mens der blev sunget, drukket og hygget, men i år er temperaturen væsentligt lavere. Det vil mange sikkert sætte pris på, og faktisk ser det ud til at blive et rigtig fint karnevalsvejr, som de mange festglade mennesker får i løbet af lørdagen.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

Inden dag kigger vi kort mod vejrudsigten for i dag, hvor det ser ud til at blive en dag præget med skyer og regn. Allerede fra morgenstunden er mange skyer trukket ind over landet, og med sig har de en masse regn.

I løbet af dagen klarer det op, og så vil solen komme frem, og der vil blive mellem 12 til 18 grader. I sydøst kan man være heldig at ramme de 20 grader.

Karnevalsvejr i Aalborg

Lørdag er det så tid til det store karneval i Aalborg, og her bliver det hverken for koldt eller for varmt. Dagen skulle generelt holde sig godt tør, og temperaturen ligger på omkring de 16-17 grader i den nordlige del af Danmark, mens den lige er et par grader højere andre steder i landet.

Ved vestkysten vil det begynde at trække op til lidt vind, og om aftenen vil der måske komme lidt regnbyger. Nordpå ser det dog ud til, at det både vil holde tørt, blive vindstille og ganske lunt. Dermed de perfekte forudsætninger for at danse, feste og synge hele dagen lang.

Søndag tegner dog ikke til at blive en særlig god dag. Der bliver skyet, og det kommer til at regne. Vinden vil også begynde at tage til, hvor det ved kysterne kan blive helt op til kuling. Det aftager dog i løbet af dagen. Temperaturen vil ligge på mellem 10 til 15 grader om søndagen.

Læs også

McDonalds løfter sløret for verdensnyhed: Sælges kun i Danmark

 

 

Dagens Gossip