DMI: Det bliver varmere end først antaget

Det går hen og bliver varmere end først antaget, hvis man skal tro DMI.

Det var lynhurtigt at vejret gik fra at være snefyldt og isende koldt, til at sneen forsvandt og temperaturen steg.

I denne weekend forventes temperaturer over 10 grader, og når vi tager hul på den kommende uge, så bliver det blot varmere. DMI forventer nemlig, at der bliver intet mindre end 14 grader flere steder i landet, og det får vi endda to dage i træk.

Læs også

Danmark lukker grænseovergange til Tyskland

Først tager vi dog lige et kig på weekendvejret.

I dag lørdag forventes skyet og tørt vejr med lidt eller nogen sol. Temperaturen vil ligge mellem 5 og 10 grader, men i det sydlige Jylland kan temperaturen snige sig op på 12 grader.

Søndag forventes ligeledes tørt og solrigt vejr, hvor vi kan få op til 13 grader.

14 grader i næste uge

Mandag vil vi atter få tørt vejr med lidt eller en del sol, og temperaturen vil ligge på mellem 7 og 13 grader. Dog bliver det lidt køligere ved kyster med pålandsvind.

Tirsdag forventes tidligt på dagen tørt vejr med lidt sol, men senere vil der brede sig skyer og måske regn fra syd og sydvest. Temperaturen vil falde til mellem 6 og 11 grader, inden den stiger igen onsdag.

Onsdag er der nemlig tegn på, at vi kan få den varmeste dag i dette år indtil videre. DMi melder nemlig ud om 14 grader. Det samme gør de torsdag, hvor der forventes tørt vejr med nogen eller en del sol og 14 grader.

Fredag og lørdag forventes lidt faldende temperaturer og muligheder for regn.

Læs også

Corona afholdte to kvinder fra at komme på hospitalet: Nu er det begge døde af kræft

 

 

Dagens Gossip