DMI: Det bliver varmt i dag

Foto: Shutterstock.com

Temperaturen kommer til at stige flere steder i landet, hvor der kan blive helt op til 12 grader.

Du vil helt sikkert ikke tænke, at det er shorts og t-shirt-vejr, når du træder udenfor døren her til formiddag. Til gengæld vil du næsten få de tanker, når du kigger ud af vinduet, og når du i løbet af middagen bevæger dig udenfor.

I dag melder DMI nemlig, at det bliver en tør dag med en del sol, og så forventes temperaturen at ryge helt op i 12 grader. Varmest skulle det blive i Vest- og Nordjylland.

Læs også

Regeringen er klar med endnu flere corona-forbud

Til gengæld så falder temperaturen igen i løbet af aftenen og natten. Der forventes mellem -3 til 2 graders varme i løbet af natten. Enkelte steder kan det blive helt ned til -5 grader.

Weekendvejret

Weekenden nærmer sig med hastige skridt, og det ser ud til at blive en rigtig god weekend, hvis vi lige ser bort fra søndag.

I morgen fredag bliver det tørt med en del sol. Morgenstunden bliver kold, men i løbet af dagen stiger temperaturen til mellem 7 og 11 grader.

Igen falder temperaturen i løbet af natten, hvor der bliver ned til mellem -2 og 3 graders varme.

Lørdag bliver igen mest tørt og med nogen sol. Temperaturen svinger mellem 5 og 10 grader. Svag til frisk vind fra nord og nordvest, mens der ved Vestkysten kan komme hård vind.

Temperaturen falder atter i løbet af natten, hvor der bliver mellem -2 graders frost til 3 graders varme.

Ugens sidste dag bliver også den dårligste. Der kommer lidt eller nogen sol fra dagens start, men så begynder der at komme sne, som både kan byde på slud- og eller snebyger.

Temperaturen ligger på mellem 3 til 6 grader om dagen, mens den om natten falder helt ned til -5 grader. Om aftenen og natten kan der igen komme slud- eller snebyger.

Læs også

Eksperter afslører: Der er nye symptomer på coronavirus

 

 

Dagens Gossip