DMI: Disse dage kan der komme sne

Foto: Shutterstock.com

Det er i denne uge, at der meget vel kan komme sne. Ifølge DMI skulle det blive sidst på ugen.

Vi har nu taget hul på uge 6, og vi nærmer os stille og roligt inden på vinteren. Det har dog været en vinter, der langt fra har lignet dem, vi har haft tidligere, da den har været meget mild og komplet snefri.

Sneen forventes til gengæld at kunne komme i løbet af denne uge, og selvom den ikke blive liggende, så vil detmåske alligevel glæde nogle at se sneen dale ned fra himlen.

Læs også

EU vil indføre nye regler: Det kommer til at få betydning for dig

Inden vi kommer dertil tager vi lige et kig på ugen.

Vejret i denne uge

Mandag bliver en skyet dag med perioder med regn. Temperaturen vil ligge på mellem 4 og 8 grader, og der kommer svag til jævn vind mellem syd og vest. Temperaturen i nat vil ligge på omkring de 1 til 5 grader.

Tirsdag bliver igen en mest skyet dag med regn og byger. Måske kan der komme slud enkelte lokale steder. Temperaturen vil ligge på mellem 2 og 7 grader, mens der om natten kan blive helt ned til -4 grader.

Onsdag får vi mest tørt vejr og perioder med lidt eller nogen sol. Morgenen vil være meget kold, men temperaturen stiger til seks grader i løbet af dagen.

Torsdag fredag og lørdag bliver meget ens. Det vil være mest tørt, men også ret skyet vejr. I perioder kan temperaturen komme langt ned, og så er det også i disse dage, at der kan falde sne.

Hvis sneen kommer, så vil det primært være i weekenden lyder det fra DMI.

Læs også

Genialt trick: Din vaskemaskine er garanteret møgbeskidt

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip