DMi: Fra 18 grader til slud og tøsne

Foto: Shutterstock.com

Vejret kommer til at svinge en hel del i løbet af de næste par dage, hvor vi kommer helt på 18 grader, og dagen efter kommer der slud og tøsne.

Rigtig mange danskere har brugt de seneste dage ude i naturen, da vejret har været helt enestående. Solen har været fremme det meste af dagen, og temperaturen har været i den høje ende, så mange kunne gå rundt i shorts og t-shirt.

Desværre så er der en større vejrændring på vej, og det vil allerede kunne mærkes fra i dag.

Læs også

Mette Frederiksen sender hudløs ærlig besked til danskerne

I dag torsdag kræver det hvert fald, at man ikke er kuldskær, hvis man har tænkt sig at iføre sig de korte bukser og ærmer.

Det bliver en tør og solrig dag, men desværre så kommer temperaturen til at ligge mellem 7 og 13 grader. Derudover så vil der komme enkelte periode med regn i løbet af dagen.

Vejrudsigten i påsken

I morgen fredag fortsætter vi med nogenlunde samme vejr, men desværre falder temperaturen yderligere. I morgen ser det ud til at blive mellem 7 og 11 grader, men heldigvis vil det igen blive en tør og solrig dag.

Lidt skyer kan byde sig på i løbet af dagen, mens der i løbet af natten kan komme frostvejr.

Lørdag bliver mest skyet, og der vil komme en del perioder i løbet af dagen, hvor det kommer til at regne. Dagtemperaturen forventes at ligge mellem 7 og 13 grader, mens en til gengæld vil være helt op til 8 grader i løbet af natten.

Påskedag vender det gode vejr så tilbage. Her vil der komme lidt eller nogen sol, og der forventes temperaturer på mellem 12 og 18 grader.

Der kommer dog perioder i løbet af dagen med regn og byger, og allerede den næste dag vil temperaturen være halveret til blot 9 grader. Her forventes også at komme slud og tøsne.

Læs også

Her er de nye retningslinjer til genåbningen af Danmark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip