DMI: Her bliver det 15 grader

I morgen kommer vi til at kunne nyde en dejlig varm dag, hvor der bliver helt op til 15 grader og masser af solskin. Desværre skal vi også forberede os på at gå en kommende uge i møde, hvor det bliver bidende koldt.

Før det går hen og bliver rigtig sommer, må vi nøjes med at nyde det gode vejr, vi af og til får serveret. Det kan vi blandt andet gøre i morgen, hvor DMI melder helt op mod 15 grader, inden det derefter går hen og bliver koldt igen.

Kolde vinde er der nemlig udsigt til igen i weekenden, og især i næste uge skulle det blive bidende koldt, lyder det på DMI.

Der er dog ingen grund til at tage sorgerne på forskud, og derfor kan vi allerede kigge frem mod en ganske lun dag i dag, hvor vi får op til 12 grader. Der vil være skyet og regnfuldt ud på morgenstunden, men derefter skulle det klare op, og så vil solen begynde at kigge frem.

Læs også

Se billedet: Nu viser onani-caroline sin nye røv frem

Senere på dagen vil der kunne måles 12 grader flere steder i Danmark, mens der helt ude ved kysterne forventes at være ned til 7 grader.

I morgen lover det dog rigtig godt for vejret, da der kommer en varmfront ind over Danmark fra øst. Her vil temperaturen være helt op mod 15 grader, og der vil være en del sol mange steder i landet. Det giver derfor anledning til at smide jakken, og få lidt solskin på den blege hud.

Kulden vender tilbage i næste uge

Det er dog ikke et endeligt farvel til kulden, men et på snarligt gensyn, da vi allerede i slutningen af weekenden og i begyndelsen af næste uge vil få kolde temperaturer.

Til Ekstra Bladet fortæller meteorolog Steen Hermansen, at der i weekenden kommer noget koldere luft til Danmark fra nordvest, og derfor vil det kunne gå hen og blive rigtig koldt i den kommende uge.

”Prisen er en råkold østenvind, så det kommer til at føles rigtig koldt i næste uge,” fortæller han til Ekstra Bladet.

Det bliver faktisk så koldt, at der igen forventes at kunne se rimfrost på vejene, og du skal heller ikke være overrasket, hvis du skal til at skrabe is af ruden en enkelt dag eller to i den kommende uge.

Læs også

Luksusfælden: Søren gider ikke at arbejde – Mener ikke, at det kan betale sig

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip