DMI: Her bliver det 22 grader i dag

Foto: Shutterstock.com

Temperaturen bliver højere end forventet, da det bliver helt op til 22 grader visse steder i landet.

Overgangsperioden fra temperaturer på omkring de 5 grader til +20 er gået lynende stærkt, og mange vil helt sikkert føle, at de har iført sig for meget tøj i dag, når dagen begynder at ramme middagstid.

DMI har hele tiden fristet med, at det kunne gå hen og blive 20 grader i dag, men faktisk så viser det sig nu, at det går hen og bliver 22 grader flere steder i landet.

Læs også

Kendt antiparasitisk medikament dræber coronavirus på 48 timer

Hos DMI skriver de, at i dag mandag går hen og bliver en tør og solrig dag. Temperaturen vil i gennemsnit ligge på mellem 13 og 18 grader rundt omkring i landet, men enkelte steder får temperaturen lov til at stikke af.

Tager vi et kig på vejrkortet og radaren hos DMI, så melder de selv, at der bliver omkring de 20 grader klokken 14.00 i henholdsvis Viborg, Herning og Billund, men klokken 16 stiger temperaturen yderligere.

Der forventes der nemlig at blive helt op til 22 grader, hvilket også vil være tilfældet i Tønder. Køligst bliver det i Nordjylland, hvor der på samme tidspunkt i Skagen vil være 9 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Det ser ud til, at vi går en rigtig flot uge i møde. I morgen fortsætter den varme temperatur, da vi får omkring 15 grader. Derudover bliver det primært tørt og solrigt i løbet af tirsdagen.

Onsdag bliver tørt med en del sol, dog bliver det skyet senere på dagen. Temperaturen vil ligge mellem 12 og 17 grader.

Torsdag falder temperaturen en anelse, og vi kan forvente mellem 8 og 13 grader i løbet af dagen, hvilket også vil være tilfældet fredag. Til gengæld vil begge dage være præget af tørvejr og sol.

Lørdag begynder der så at ske ting og sager igen. Temperaturen ender på 17 grader, dog bliver det en skyet dag med regn af og til. Søndag og mandag kommer der sol, men det forventes også, at temperaturen falder, og at der kan komme nattefrost.

Læs også

Mette Frederiksen får lønforhøjelse: Ikke alle er tilfredse

 

 

Dagens Gossip