DMI: Her bliver det ned til 2 grader

Foto: Shutterstock.com

Selvom de fleste drømmer om varmt vejr med masser af sol, så kommer det ikke til at blive sådan lige foreløbigt. I denne uge vil temperaturen være rigtig lav, og der vil på et tidspunkt være helt end til 2 grader.

Det er ikke mange gode ting, der kan nævnes ved det danske vejr i øjeblikket. Det er efterhånden svært at huske, hvornår solen sidst kiggede frem, og det føles allerede som en evighed siden, at der var lyst ud til sent på aftenen.

I denne uge har temperaturen i den grad taget et dyk ned af, og det kan virkelig mærkes. Især i dag kommer det til at være tydeligt, da der kun bliver 13 grader i løbet af dagen, mens der andre steder i landet vil være under 10 grader.

Læs også

Kvindes fantastisk tip går viralt: Sådan undgår du edderkopper i dit hjem

Når vi når ud på natten vil temperaturen blive mellem 5 og 10 grader, så det bliver en forholdsvis kold nat. 

Overordnet set vil der være skyet det meste af dagen, det vil dryppe lidt enkelte steder, og så kan vi være heldige at få en lille smule sol.

Vejrudsigten for resten af ugen

Desværre kan vi ikke give dig godt vejr til weekenden eller i resten af ugen. Denne uge er allerede øremærket det dårlige vejr.

I morgen onsdag bliver temperaturen mellem 10 og 13 grader. Der vil være overskyet, og i enkelte periode lidt sol. Der forventes at komme en del vind, som vil gå fra let frisk til hård vind, så det kan føles endnu koldere.

Temperaturen i løbet af natten vil ligge på mellem 5 og 10 grader.

Torsdag fortsætter vejret i samme retning. Perioder med en smule sol, men ellers overskyet og med en del byger. Temperaturen ligger på mellem 10 til 13 grader, men den tager lige et større dyk i løbet af natten, hvor der kun bliver mellem 3 og 8 grader.

Fredag er dagstemperaturen lidt lavere, da den ligger på mellem 9 og 12 grader, mens nattetemperaturen ligger på mellem 5 og 10 grader. Der forventes at komme en del vind i starten af dagen, som langsomt vil tage til.

I weekenden forventes der at blive mellem 9 og 12 grader. Der vil være perioder med lidt sol, og ellers er der naturligvis mulighed for et par byger. Når vi rammer natten, vil der flere steder være mellem 5 og 10 grader, mens der lokalt kan komme temperaturer helt ned til 2 grader.

Heldigvis tyder det på, at temperaturen stiger igen fra mandag og tirsdag i den kommende uge. Det vides dog ikke, hvor meget.

Læs også

14-årige pige faldt i søvn til musik: Var død næste morgen

 

 

Dagens Gossip