DMI: Her vender sommervejret tilbage

Foto: Shutterstock.com

Vi skal lige gennem et par trælse dage i træk, før vi kan glæde os over sommervejret.

Der er ikke meget sommer over vejret i øjeblikket. Grålige skyer fylder himlen ud, og der falder nedbør hver eneste dag. Samtidig er det begyndt at blæse en del i Danmark, og temperaturen er ikke overraskende faldet.

Læs også

Havde ondt i ørerne: Læger gjorde bizart fund

Heldigvis så kommer resten af sommeren dog ikke til at se sådan ud, men vi skal væbne os med tålmodighed, for der går knap en uge, før vi igen kan nyde det skønne sommervejr.

DMI har i går udsendt en opdateret prognose for sommeren, og selvom mange ønsker en sommerferie som vi havde det i 2018 og 2019, hvor der næsten konstant var hedebølge i landet.

Prognosen fra DMI lyder på, at vi får et mere roligt sommervejr i år, hvor der både vil være sol og sommer, men også byger og lidt køligere temperaturer, som vi oplever lige nu.

“Der er ikke noget, der tyder på, at vi får det helt stabile sommervejr med lange perioder med sommervejr. Den står på mere almindeligt dansk sommervejr,” lyder det i månedsprognosen fra DMI.

Fra den kommende uge vil vejret dog begynde at arte sig mere sommeragtigt, inden det bliver lidt bedre i uge 29.

Har du planer om at grille nogle lækre grillpølser denne sommer, så bør du lige tjekke, om du har købt nogle af disse pølser. 

Læs også

Advarsel: Fødevarestyrelsen tilbagekalder grillpølser og pålæg

 

 

 

Dagens Gossip