DMI: I dag kan der komme sne

Foto: Shutterstock.com

DMI meddeler i dag, at vejret kan blive ganske vildt og med en masse nedbør. Noget af det nedbør vil være hvidt i form af sne.

DMi varsler stadig for det dårlige vejr, der har huseret Danmark siden søndag, men heldigvis skulle det stoppe i dag. DMI forventer hvert fald, at de kan hæve deres kategori 2-varsel sent på aftenen, og så burde tiden med blæst og forhøjet vandstand være forbi.

Til gengæld bliver det ikke noget mildt vejr, vi får i dag, hvor dagen bliver præget af mange byger. Vi får både hagl og regnbyger, men der er også en sandsynlighed for, at nogle af bygerne vil indeholde slud og sne. Det skriver DMI.

Læs også

Mor lå 2 måneder i koma: Vågnede op til forfærdelig besked

Temperaturen kommer til at ligge på mellem 2 og 6 grader, så uanset hvor meget sne der skulle komme, så er det ikke noget, der kommer til at blive liggende

Der vil fortsat være kraftige vindstød, som kan nå helt op til stormstyrke, men de skulle langsomt begyndte at fortage sig

Vejret resten af ugen

Tager vi et kig på torsdagen så bliver temperaturen mellem 3 og 6 grader. Det bliver en dag med lidt sol, men i løbet af dagen kan der komme regn og slud. Sent på aftenen og i løbet af natten, er det ikke usikkert, at der vil komme lidt sne.

Temperaturen vil i løbet af natten ligge på 0 til 4 grader, mens temperaturen i den nordlige del af landet kan være meget lavere. Helt ned til -5 grader spås der.

Fredag bliver mest tørt med nogen sol. Temperaturen ligger på 3 til 6 grader, og der kommer svag til jævn vind fra sydøst. Nattemperaturen vil ligge på 0 til 4 grader.

I weekenden begynder temperaturen for alvor at stige, da vi lørdag kan få op til 10 grader og søndag helt op til 12 grader. Begge dage bliver præget af skyer og lidt regn, men ellers skulle de blive ganske milde.

På mandag vil temperaturen også ligge i den høje ende, da det bliver omkring 10 grader.

Læs også

Ambulanceredder chokeret over kold p-vagt: Ville ikke tage hensyn til akut-patient

 

 

Dagens Gossip