DMI: I dag starter det

Foto: Shutterstock.com

Ifølge DMI så er det fra i dag, vi kommer til at runde de 20 grader, og det stopper ikke igen, før vi har fået årets første sommerdag.

Det har været lunt de seneste par dage, men i dag fredag begynder det for alvor at gå fremad.

Fra i dag vil temperaturen nemlig runde 20 grader, og den går ikke under de 20 igen før engang i næste uge. Til og med tirsdag vil temperaturen stige hver eneste dag, og det betyder, at der tirsdag er stor sandsynlighed for, at årets første sommerdag vil falde.

Læs også

300.000 danskere kan se frem til ekstraregning

I dag fredag bliver det tørt og overvejende solrigt, dog kan der komme skyer stedvis i landet i eftermiddag. Temperaturen vil ligge omkring de 20 grader, mens der vil være køligere ved kyster med pålandsvind.

Sommerdag på vej

I morgen lørdag stiger temperaturen så igen. Der bliver tørt med sol, men i løbet af dagen bliver der lidt mere skyet. Temperaturen rammer omkring de 22 grader, hvor det vil være varmest i Jylland.

Søndag får vi igen sol med tørt med, dog kan høje skyer sløre lidt for solen. Temperaturen vil igen ligge omkring de 22 grader, mens der ved kyster med pålandsvind forventes at være mellem 13 og 16 grader.

Mandag bliver der tørt og solrigt, og der forventes at blive lidt varmere. Meldingen lyder i øjeblikket på 23 grader.

Tirsdag går hen og bliver dag, hvor vi formentlig får årets første sommerdag. Der bliver tørt og solrigt, og så vil temperaturen runde de 25 grader. Dermed får vi årets hidtil varmeste dag på tirsdag.

Onsdag falder temperaturen en lille smule. Der ventes nogen eller en del sol, mens temperaturen vil svinge mellem 18 og 23 grader.

Fra torsdag og frem vil temperaturen være faldende og det vil begynde at blæse.

Læs også

29-årig irakisk mand udvises: Smed kæresten i havnen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip