DMI: Ja tak. Det bliver rigtig varmt i weekenden

Foto: Shutterstock.com

Der er god grund til at smide jakken i løbet af de næste par dage. Temperaturen stiger nemlig, og vi nærmer os med hastige skridt de 20 grader.

Vejret kan være ganske usikkert at spå om, og derfor vil der også af og til blive taget fejl. Mange har formentlig set i en vejrudsigt, at det skulle blive tørvejr, og så har det øset ned fra himlen hele dagen. Det er en af de ærgerlige måder, meteorologer kan tage fejl på, men det kan til gengæld også gå den anden vej.

Det gør det i dag fredag, hvor vi faktisk kan forvente rigtig varmt vejr. DMI havde tidligere på ugen forudset, at der ville komme op mod 15 grader i løbet af dagen, men det ser faktisk ud til, at det går hen og bliver endnu bedre. Ifølge DMI’s dagsudsigt over hele landet, så forventes det at blive tørt med en del sol. Dertil kan vi forvente, at der kommer helt op til 17 grader.

Læs også

Skønt: Maria og Bea vender tilbage!

De steder hvor det bliver 17 grader, vil altså være den varmeste temperatur, som vi har haft i år. Bor man ved østvendte kyster og i nærheden af Østersøen, så skal man desværre forvente, at det bliver lidt køligere.

Natten til lørdag skulle det være syv grader, så det er også en relativ lun nat, vi har i vente.

Varmere i weekenden

Hvis man tror, at fredag vil gå hen og blive den bedste dag på ugen, så kan man godt tro om igen. Både lørdag og søndag ser vejrudsigten nemlig rigtig flot ud, og der kan det blive endnu varmere end i dag. Lørdag starten dagen ud med et par byer, men når de er overstået og solen begynder at kigge frem, så kan temperaturen komme helt op på 18 grader.

Det samme er tilfældet om søndagen, hvor det dog ikke ser ud til at skulle begynde at regne. Der vil der være tørt vejr og komme sol de fleste steder, mens temperaturen altså vil ligge oppe omkring de 18 grader.

Varmen i weekenden skal dog nydes, for udsigten til den kommende uge er ikke helt så spændende. Der starter vi ud de første dage med 12 grader, hvor vi onsdag kan forvente at få mellem fem til 10 grader, og hvor der kan komme frost i løbet af natten.

Læs også

Nyt studie: A-mennesker tjener flere penge og har mere sex

 

 

Dagens Gossip