DMI: Lyn og torden på vej

Foto: Shutterstock.com

DMI melder ud om en forholdsvis hård uge, hvor temperaturen falder, og hvor der både kommer hagl, regn og torden.

En ny uge er begyndt, og temperaturen ser ganske lovende ud, trods at vi et par dage inde i oktober. Op til 18 grader vil vi blive mødt af i dag, til gengæld kan det godt gå hen og blive en lidt voldsom affære senere på dagen, hvor der ventes lyn og torden.

Læs også

Skidt nyt: Største antal døde med corona siden juni

DMI melder ud, at der først på dagen vil være tørt med nogen eller en del sol. Senere på dagen vil der blive mere skyet, og fra eftermiddagen vil der komme regn og byger i den sydlige del af landet.

Lokalt ventes der også lyn og torden flere steder, men hen af mod aftenen skulle det begynde at klare op igen.

Vejrudsigten resten af ugen

Tirsdag begynder temperaturen desværre at falde. Der forventes byger de fleste steder, og lokalt kan der komme både hagl og torden. Temperaturen forventes blot at ligge på mellem 12 og 15 grader, og der vil komme lidt vind, så det vil unægteligt føles lidt køligere.

Onsdag vil dagen starte ud med lidt sol, men der kommer også byger, og måske igen hagl og torden. Temperaturen vil ligge på omkring 13 itl 15 grader.

Torsdag starter dagen ud med byger, men der vil også komme perioder med sol. Temperaturen vil være mellem 12 og 15 grader, men det kommer til at føles køligere, da der kommer jævn til hård vind.

Fredag og lørdag falder temperaturen yderligere, og der forventes blot 10 til 15 grader.

Søndag og mandag forventer DMI, at vejret bliver ustadigt, vådt og blæsende.

Læs også

Pas på: 17 personer døde efter brug af farlig håndsprit

 

 

 

Dagens Gossip