DMI: Markant vejrændring rammer Danmark nu

Foto: Shutterstock.com

De mange dage i træk med varme og masser af sol forsvinder desværre, og de bliver erstattet af forholdsvis kolde dage.

Hvis du i løbet af de seneste par dage har iført dig lidt lettere tøj for at nyde solens varme stråler, så kan du godt begynde at finde de lange bukser og lange ærmer frem igen.

Læs også

Opråb til danskerne: I skal ikke stoppe med det

Det dejlige vejr vi har haft fra starten af ugen og indtil nu, er desværre på vej væk igen, og er erstattes af en køligere omgang.

I dag fredag bliver det tørt med nogen eller en del sol, men i løbet af dagen vil det gå hen og blive skyet. Temperaturen forventes at ligge på mellem 7 og 12 grader, mens temperaturen falder til frysepunktet i løbet af natten.

En varm dag på vej

Lørdag bliver desværre ikke meget bedre end fredagen, da det forventes at bliver overskyet og med regnbyger. Temperaturen forventes at ligge på mellem 8 og 13 grader, mens den nordlige del af landet må nøjes med blot 5 til 8 grader.

Søndag vender det gode vejr delvist tilbage. Dagen starter ud med skyer og stedvis regn, men herefter begynder der af komme sol rundt omkring i landet.

Temperaturen så lovende ud, men nu lyder prognosen på mellem 10 og 15 grader, mens der i den sydlige del af landet kan blive op til 17 grader.

Efter weekenden falder temperaturen desværre meget igen. Mandag forventes den at lande på mellem 5 og 10 grader, mens det samme gør sig gældende i løbet af tirsdagen, hvor der bliver mellem 6 og 10 grader.

Fra onsdag og frem forventes det, at der vil blive tørt og at temperaturen vil stige igen.

Læs også

43-årig mandlig fodgænger dræbt af 18-årig bilist

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip