DMI med god nyhed: Det kan næsten ikke blive smukkere

Foto: Shutterstock.com

Der er godt nyt til de danskere, der har planer om at nyde naturen i disse dage. Ifølge DMI bliver vejret nemlig ikke meget smukkere, end det er nu.

Det er ganske typisk, at vejret bare bliver bedre og bedre i takt med, at flere og flere danskere er tvunget til at blive hjemme i deres egne hjem på grund af coronasmitten.

Læs også

Danmark skifter corona-strategi

I løbet af weekenden var der masser af øjeblikke, hvor solen strålede fra en skyfri himmel, og sådan komme det også til at blive meget i denne uge.

“Det kan næsten ikke blive en smukkere uge, siger Trine Pedersen og bringer dermed lidt gode nyheder til de mange tusinde danskere, der kan nyde solen fra altanen eller på en gåtur - med afstand naturligvis,” lyder det fra DMIs vagthavede meteorolog Trine Pedersen ifølge B.T.

Sådan bliver vejrudsigten i denne uge

I dag mandag bliver det tørt med nogen eller en del sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 4 og 7 grader, mens der kan komme lidt svag til frisk vind.

Nattetemperaturen forventes at ligge mellem -3 til 2 grader.

Tirsdag bliver tørt med nogen eller en del sol. I de vestlige dele kan der dog blive lidt sløret. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 9 graders varme, mens den falder til mellem -4 og 2 grader i løbet af natten.

Onsdag bliver det igen tørt med en del sol. Der forventes at blive mellem 5 og 10 graders varme, mens der også forventes en smule vind. I løbet af natten kan temperaturen falde helt ned til -5 grader.

Torsdag kommer der en del sol. Temperaturen vil igen ligge på mellem 5 til 10 graders varme, mens natten desværre igen bliver kold, og byder på mellem -3 til 2 grader.

Fredag Lidt eller nogen sol i løbet af dagen, og stedvis lidt regn eller byger. Vinden bliver svag til let fra forskellige retninger. Dagtemperaturen kan snige sig helt op på 12 grader, mens den i løbet af natten veksler mellem 0 til 4 grader.

Læs også

Eksperter afslører: Der er nye symptomer på coronavirus

 

 

Dagens Gossip