DMI med godt ny: Nye sommerdage på vej med 25 grader

Foto: Shutterstock.com

I næste uge bliver der igen grund til at iføre sig kort tøj og solcreme, da flere sommerdage er på vej.

Selvom himlen er præget af grå skyer, og det har regnet uafbrudt i løbet af de seneste par dage, så er der heldigvis bedre tider på vej.

Vi skal fortsat gennem en periode med ustadigt vejr, hvor der fortsat kan komme en del regn, men derefter vender vejret igen, og så er vi på vej mod flere sommerdage, hvor temperaturen kan blive omkring de 25 grader.

Læs også

Hvis du har opholdt dig her, bør du overveje 14 dages karantæne

DMIs meteorolog Martin Lindberg fortæller til Ekstra Bladet, at der i næste uge vil komme flere dage i træk, hvor det er muligt at få 25 grader.

“Vi skal gennem en ustabil periode i denne uge. Men varmen bygger sig langsomt op, så der skulle blive omkring 23 grader i weekenden. Mandag og tirsdag i næste uge kan vi nå helt op på 25 grader,” lyder det fra meteorologen.

Sådan bliver vejrudsigten

I dag mandag vil det være tørt med nogen sol flere steder i landet, men der vil også være overskyet og med mulighed for lette byger. Temperaturen bliver mellem 13 og 19 grader.

Tirsdag forventes nogen sol og mest tørt, men der kan komme enkelte lette byger. Temperaturen forventes igen at ligge på omkring 13 til 19 grader.

Onsdag stiger temperaturen en del. Her vil der blive mellem 17 og 21 grader. Dagen skulle blive tør med lidt sol.

Torsdag er der mulighed for 22 grader. Det bliver en blandet dag med både sol, byger og skyer.

Fredag fortsætter det med en skyet dag, hvor der er mulighed for temperaturer mellem 17 og 22 grader.

Lørdag bliver desværre også skyet og med mulighed for regn hist og her. I løbet af dagen vil der dog blive op til 23 grader, så tendensen peger på, at vi får lunt vejr, men med gråt vejr og byger.

Fra på søndag skulle være blive mere stabilt, og her skulle der også begynde at komme mere sol.

Læs også

Forberedte sit selvmord: Så ringede telefonen

 

 

Dagens Gossip