DMI med ny forårsprognose

Foto: Shutterstock.com

DMI har ændret lidt i deres forårsprognose, og det lader til, at vejret kommer til at blive rigtig godt hele måneden.

Sikke nogle dage vi er blevet budt på siden søndag. Høje temperaturer, blå himmel og en masse sol har været realiteten i løbet af de seneste dage, og det har også betydet, at folk har forladt deres hjem for at tilbringe tiden i naturen.

Hos DMi har de ændret lidt i deres prognose for april, der ellers bød på dårligere vejr i første omgang, men det er nu lavet om. Faktisk forventer DMI, at april går hen og bliver en rigtig dejlig måned, med masser af tørt og solrigt vejr.

Læs også

Jesper og Christian henvendte sig til større forsamling: Det kom de til at fortryde

“De næste par uger kan vi se frem til mange dage med tørt og solrigt vejr med pæne dagtemperaturer op mellem 10 og 15 grader, og kun svage fronter med lidt regn og skyer som ind imellem vil passere landet fra vestlige retninger,” skriver de hos DMI, der fortsætter:

“Temperaturkurven er stigende, men af og til vil der være indslag af køligere luft, når vinden går i det nordlige hjørne,” lyder prognosen fra DMI.

Igen i dag kommer det også til at blive ganske lunt, da vi får mellem 12 og 16 grader. Der vil komme nogen eller en del sol, mens der dog også vil komme periode med flere skyer.

I løbet af natten vil temperaturen falde til mellem 4 og 7 grader.

Køligere fra i morgen

Desværre fortsætter den høje temperatur ikke hele ugen ud. Allerede i morgen torsdag falder den til mellem 7 og 12 grader, mens temperaturen kan være ned ved frysepunktet i løbet af natten.

Fredag og lørdag forventes samme temperaturer, mens den til gengæld stiger flot igen i løbet af Påskedag, søndag. Her bliver der mellem 12 og 17 grader.

2. Påskedag bliver det dog køligt igen, da meldingen i øjeblikket lyder på 5 til 10 grader.

Læs også

På grund af corona: Disse butikker kan snart være fortid

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip