DMI med sidste sommerprognose: Sådan bliver vejret resten af sommeren

Der resterer cirka tre uger af sommeren 2019. Desværre er der ikke meget der tyder på, at vi får det rigtig gode sommervejr i disse tre uger, der især bliver præget af vand.

Vi har taget hul på den sidste af sommerens i alt tre måneder, og det betyder, at det umiddelbart er ved at være sidste chance for at komme på stranden, tænde op i grillen eller gå rundt udenfor i næsten ingenting.

Vejret kommer til at ændre sig radikalt, når vi rammer ind i efteråret, og ganske hurtigt vil det blive koldt, blæsende og vådt.

Indtil da har vi stadig lidt over tre uger endnu, og herunder kan du læse, hvordan de kommer til at gå.

Læs også

Disse 3 ting sætter folks pis i kog på vejene

Uge 33

I næste uge vil dagstemperaturen ligge på mellem 17 og 23 grader. Det lader altså ikke til, at vi bliver ramt af de vilde sommerdage, men det bliver heller ikke koldt. Vi kan desværre stadig regne med, at vi får noget ustadigt vejr, hvor der vil komme både regn og blæst.

Ugen vil have en gennemsnitlig dagstemperatur, der er lidt lavere end det plejer, mens nedbørsmængden vil ligge en del højere.

Uge 34

I uge 34 er der heller ikke noget der tyder på, at vi skal få en sommerdag. Temperaturen vil formentlig komme til at ligge og danse omkring de 20 grader, mens vejret igen vil blive præget af lavtryk.

Det betyder, at vi kan forvente en del regn og byger, mens vi også kan forvente perioder med en hel del vind. Denne uge ser også ud til at ende lidt lavere temperaturmæssigt, end den plejer, mens det ser ud til, at vi får mere nedbør end vi plejer.

Læs også

Politiet gør vildt fund på Smukfest: Nu advarer festivalen

Uge 35

Uge 35 er den sommeruge i 2019, men heller ikke her ser det ud til, at vi skal få en banebrydende varme. DMI fortæller, at prognosen for denne uge er en del mere usikker, men de forventer, at der vil komme mellem 17 og 22 grader på daglig basis.

Nattetemperaturen falder dog en del, så den blot er nede på 8 til 15 grader. De store dyner begynder derfor at skulle frem igen, så man ikke ligger og fryser om natten.

DMI forventer, at uge 35 vil ligge på normalen for både temperatur og nedbør.

Læs også

Hund slikkede på sin ejer: Nu har hun mistet både arme og ben

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip