DMI med trist melding

23/03/2023 08:50

Henrik R

Indland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er ikke blot sne, der er på vej. Sådan lyder meldingen i DMIs 7-døgnsprognose.

Mest læste i dag

I går kunne man i DMIs 7-døgnsprognose se, at der atter er sne på vej. Dette er til trods for, at vi om ganske få dage går ind i april, men afholder altså ikke vejrguderne fra at sende vinterligt nedbør ned over landet.

I dag kommer DMI så med endnu en trist meddelelse, for det er ikke blot sne, som er på vej.

Om ganske få dage ventes temperaturen nemlig også at falde en del, faktisk så meget, at der i løbet af natten vil komme kraftige frostgrader.

De seneste par dage har vi haft omkring 11-13 graders varme i løbet af dagen, men når weekenden slutter og vi tager hul på mandagen, så vil dagstemperaturen ikke ligge meget over frysepunktet.

Når dag bliver til nat vil temperaturen falde endnu mere, og så forventer DMI, at der vil blive omkring -5 graders frost.

Den lave temperature kan vi forvente natten til mandag, natten til tirsdag og natten til onsdag. Derefter forventer DMI, at det fortsat vil være koldt og at der er flere muligheder for snebyger.

Sneen ventes at falde både søndag, mandag og tirsdag, men hvor meget nedbør der kommer, har DMI ikke meldt ud endnu. Derudover er det ikke utænkeligt, at der også vil falde sne både onsdag og torsdag.