DMI med trist melding: Regn en hel uge i træk

Foto: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix

Store mængder regn er på vej, og det afløser desværre det skønne sommervejr, vi får i morgen.

Hvis du godt kan lide at nyde den danske natur, uden at de indebærer nedbør fra himlen, så er det bare med at nyde i dag og i morgen.

For mens lørdag går hen og bliver en fantastisk dag, hvor det i den grad bliver vejr til at tage på stranden, så vil de mange efterfølgende dag ikke indbyde til det.

Læs også

Hannah giver sin 9-årige søn cannabis: Nu kommer hun med opfordring til regeringen

Ifølge DMI så rammer vi nemlig et vejrskifte, der vil sende store mængder af nedbør ned over Danmark. Faktisk kan det regne alle dage hele den kommende uge.

Inden vi tager et kig på det,  tager vi et kig på vejret fredag og lørdag.

I dag fredag ventes skyet vejr, men det bliver mest tørt. Derudover ventes temperaturen at ligge på mellem 17 og 23 grader.

Lørdag får vi mellem 20 og 25 grader, og enkelte steder helt op mod 27 grader. Samtidig bliver det en dag med tørvejr og masser af sol.

Så kommer regnen

Allerede søndag ventes skyet vejr med regn, og det ventes også mandag.

Tirsdag kan vi få lidt eller nogen sol, men senere på dagen ventes også kraftige byger og tordenvejr.

Onsdag ventes igen skyet med kraftige byger og mulighed for torden, mens det også er tilfældet torsdag og fredag, hvor der endda ventes faldende temperaturer.

Det er fortsat usikkert hvor meget nedbør der kommer, men i øjeblikket lader det til, at der vil komme regn alle dage fra på søndag og den kommende uge.

Læs også

Slår fast: Eriksen kan ikke fortsætte

 

 

 

Dagens Gossip