DMI melder om farligt vejr: Det bliver absurd varmt

Hedebølgen er på vej, lyder det fra DMI. Foto: Shutterstock.com

Fra i morgen og mange dage frem, kan vi godt forvente at blive 'brændt af' DMI advarer om farligt vejr, da en hedebølge er på vej.

Vi har stort set ikke haft noget, der minder om sommer i Danmark i løbet af juli, men vi er ikke andet end lige trådt ind i august, før vi bliver mødt af en hedebølge.

Grundet den massive varme, der er på vej til Danmark, har DMI følt sig nødsaget til at sende en varsel ud på deres hjemmeside. Det er en såkaldt kategori 2-varsel, som dækker under farligt vejr.

Læs også

Bryllupsinvitation går viralt: ‘Jeg havde stoppet venskabet’

Årsagen til advarslen skyldes, at der kommer en hedebølge til Danmark, og den bringer en absurd varme med sig i mange dage i træk.

I første omgang kan vi se, at DMI varsler fra torsdag middag til søndag aften, men senere i dag klokken 13.00 forventes DMI at opdatere denne varsel.

Det lader der også til at være god grund til, for temperaturen kommer til at ligge i den høje ende i mere end blot tre dage.

Så mange dage får vi varme

I dag onsdag vil det være mest skyet, og der vil være lidt regn af og til. Temperaturen skulle ligge på mellem 17 og 22 grader, mens den enkelte steder kan ramme helt op mod 25 grader.

Torsdag stiger temperaturen en hel del, når der vil være op til 28 grader. Der forventes helt tørt vejr med en del sol.

Når vi rammer fredag vil temperaturen fortsætte med at stige. Det forventes temperaturer op til 29 grader, og igen bliver det tørt og meget solrigt.

Lørdag er der sandsynlighed for, at vi passerer de 30 grader. Det bliver en tør og solrig dag, men der kan blive lidt skyet vestpå.

søndag vil der fortsat være solrigt vejr, dog med mulighed for lokale byger. Temperaturen falder dog ikke, da vi fortsat kan forvente omkring 29 grader.

I næste uge starter vi ud med 29 grader om mandagen, mens udsigten pt. er, at der fortsat bliver meget varmt med mulighed for lokale byger i de efterfølgende dage.

Læs også

Ny mulighed: Du får måske alle feriepenge udbetalt

 

Dagens Gossip