DMI melder om vejrskifte: Så varmt bliver det

Foto: Shutterstock.com

Temperaturen kommer til at stige i denne uge, hvor vi lige kortvarigt får smag på varmegraderne igen.

Kalenderen siger ganske vist den 19. oktober, og i øjeblikket er vejret da også til den kølige side. Det bliver der dog rettet op på i løbet af de næste par dage, hvor vi igen vil få temperaturer, der dufter af sensommer.

I dag vil temperaturen ligge på mellem 9 og 12 grader, og det samme forventes også at være tilfældet i morgen, men derefter sker det store vejrskifte, som sender varmere temperaturer mod Danmark.

Læs også

Breaking: Bekymrende corona-tal

Tager vi et kig hos DMI, så vil der onsdag blive mellem 12 og 15 grader. Der forventes lidt regn hist og her, men det skulle klare op lidt senere på dagen.

Torsdag bliver det varmt

Torsdag bliver det endnu bedre vejr, da temperaturen vil ryge op mod 17 grader. Lunest bliver det i den sydøstlige del af Danmark. Dagen vil starte ud med lidt eller nogen sol, men også spredte byger.

Fredag vil det være mest tørt, mens der vil stedvis vil være lidt sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 10 og 15 grader.

I slutningen af ugen forventes det, at temperaturen vil falde en anelse igen.

I uge 43 og 44 forventes, at temperaturen vil ligge lidt over det normale for måneden, men når vi rammer uge 45, vil temperaturen dale, og der forventes køligere vejr end normalen for årstiden.

Kigger vi længere frem mod december, så er der desværre udsigt til, at december kan gå hen og blive en anelse køligere end vi normalt får. I overgangen fra november til december, er det ikke utænkeligt, at der vil falde sne.

Læs også

Nu vender populært DR-program tilbage

 

 

 

Dagens Gossip