DMI melder ud: 30 grader på vej til Danmark

Skrevet af Henrik R

23/06/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er en massiv varme på vej til Danmark.

Mest læste i dag

I løbet af formiddagen klarer det op, og resterne af drilske nordsøskyer fordamper, når solen for alvor får fat dem. Sammen med masser af solskin får vi temperaturer mellem 20 og 25 grader - altså rigtig dejligt sommervejr.

Det skriver DMI under 'meteorologens kommentar'

Når skønsang, medbragte pølser og drikkelse skal nydes ufortyndet omkring bålet i aften, Sankt Hans Aften, vil temperaturen ligge omkring 20 grader. Det betyder, at du sammen med din familien kan sende heksen af sted mod en klar himmel. 

Selvom DMI venter, at det i de kommende dage bliver skyet og efterhånden byger flere steder, er sommervarmen på vej. 

Fredag bliver en dag med sol, men der vil også komme skyer og i løbet af eftermiddagen stedvis regn- eller tordenbyger. Temperaturen ventes at ligge mellem 23 og 28 grader. 

Lørdag fortsætter vejret. Temperaturen ventes ligge mellem 22 og 27 grader, mens der vil være byger flere steder til dels med torden. 

Søndag får temperaturen et lille nyk opad - den ventes at ligge mellem 25 og 30 grader. Det bliver dog ikke uden skyer og efterhånden byger flere stede.

Det skriver DMI.

I næste uge starter vi godt med nogen sol. Dagstemperaturer mellem 25 og 30 grader.

Selvom det tyder på sommervejr, så bor vi i Danmark og det bliver selvfølgelig ikke uden regn- og tordenbyger. Men mængden af regn og byger, og hvor de kommer er noget usikker.