DMI melder ud: Her kan vi få vinterens første sne

Foto: Shutterstock

Nu melder DMI ud om, hvornår vi kan forvente at få den første sne.

Der går ikke længe før vi træder ind i årets første vintermåned. December er nemlig lige om hjørnet, og så må det altså forventes, at temperaturen kommer til at dale en hel del.

Indtil videre har vi haft et rigtig mildt efterår, hvor temperaturen har været usædvanligt høj, men i takt med at vi kommer længere og længere ind i november ventes temperaturen også at dykke.

Læs også

TV2 afslører: Populær tv-serie vender tilbage

I slutningen af måneden ventes temperaturen at ligge på mellem 5 og 10 grader i løbet af dagen, mens den vil ligge på mellem 0 og 5 grader i løbet af natten.

Vi skal dog hen til december, før der er sandsynlighed for, at vi kan få denne vinters første omgang sne.

I sæsonprognosen på DMI fortæller langtidsmeteorolog Martin Lindberg, at der i december er risiko for de første snebyger.

"Da vi sandsynligvis går ud af kalenderefteråret med noget varmere havtemperaturer, end vi plejer, falder sandsynligheden for, at vi kommer til at opleve rigtigt koldt vintervejr i december. Kold luft i kombination med relativt varmt havvand kan dog give mulighed for lokale snebyger." lyder det fra DMIs meteorolog.

Selvom der fortsat et en måneds tid til vi kan risikere sne, så forventer DMI dog ikke, at det bliver en december, hvor kulden for alvor får lov til at bide sig fast. Der vil komme perioder med kulde, men også perioder med mild luft.

DMI forventer, at temperaturen kommer til at ligge på normalen eller lidt under i forhold til normalen, mens der ventes mindre nedbør end normalt.

Læs også

Ung kvinde raser over H&M efter prøverums-episode: 'Det er fuldstændig latterligt'

 

 

Dagens Gossip