DMI melder ud: Kraftige tordenbyger på vej

Foto: Shutterstock

Der er kraftigt tordenvejr på vej, lyder det fra DMI.

Selvom vi i øjeblikket går og glæder os over, at det endelig begynder at ligne sommervejr, så er der desværre også dage på vej med ‘kedeligt’ vejr.

I dag fik vi en dag med 22 grader flere steder i landet, men omkring eftermiddag ændrede vejrbilledet sig til gråt vejr, blæsende og pludselig begynder store mængder regn at falde.

Læs også

Kundens kort bliver afvist: Så tager vippetekniker drastisk middel i brug

Det kommer dog til at blive værre mener DMI.

De skriver nemlig, at der er kraftige tordenbyger på vej mod Danmark.

DMI melder, at der netop nu er et område med kraftige tordenbyger over Holland, og dette tordenvejr har kurs direkte mod Danmark. Omkring eftermiddagen i dag ramte de første regnbyger landet, men det ventes at blive værre i løbet af aftenen og natten.

Det ventes at bygerne kan blive ganske intense, hvor der både kan falde regn, hagl, samt der vil komme torden og kraftige vindstød.

DMI er dog usikre på, om der kommer skybrud, men de har tidligere på dagen advaret mod store mængder regn, der er på vej på ganske kort tid.

Tidligere på dagen lød meldingen, at det primært ville være Jylland, der ville blive ramt, men nu strækker det sig også til hele Fyn og store dele af Sjælland.

Læs også

Oliver Bjerrehuus smaskforelsket i 20-årig kæreste: "Vi vil ha’ børn"