DMI melder ud: Nu kommer sneen

Foto: Dagens.dk

Ifølge DMI, så vil der inden længe være sne over det danske landskab.

Det er december, det er julemåned og kulden har også så småt nærmet sig Danmark. Det har til gengæld været sparsomt med snevejret indtil videre, hvilket formentlig allerede har sat tankerne i gang omkring sandsynligheden for en hvid jul.

I mandag morgens melding fra DMI er der dog håb at spore.

Læs også

Maria købte sandwich i supermarked: Hun blev 'frastødt' over, hvad hun fandt i den

Det kraftige højtryk over Rusland, som i flere dage har sendt skyer og kold luft ind over Danmark, begynder at svækkes. Det åbner op for, at lavtryk og fronter kan passere ned over Danmark fra nordvest og vest.

Mandag kommer der vind fra Nordøst - ligesom det var tilfældet i weekenden. Det vil føre til mange skyer og regn eller byger, særligt ved Østersøen og dermed Bornholm.

Tirsdag drejer vinden til nord og det betyder kolde dage og nætter, men også mulighed for perioder med solskin og ikke mindst snebyger rundt omkring i landet.

Onsdag rammer kulden for alvor. Prognosen tilsiger desuden, at der kan falde op til et par cm sne rundt omkring i landet.

Der er stadig usikkerhed omkring hvor præcist i landet sneen vil falde, men der virker ret sikkert, at det nedbør som falder, vil falde som sne. Man skal altså ikke vente længe, hvis man er til hvid jul.

Læs også

Godt nyt: Ny aftale kan give lavere fødevarepriser

 

Dagens Gossip