DMI melder ud: Nu vender sneen tilbage

Foto: Shutterstock

Vejret bliver ikke og skrive hjem om for alle der længes efter sol og varme.

Selvom kalenderen siger marts, så har danskerne skulle stifte bekendtskab med en lang række forskellige vejrscenarier. 

Men i sidste uge ændrede vejret karakter. 

Her fik foråret for alvor sit tag over Danmark og viste sig fra sin bedste side. 

Men nu er det slut. 

For selvom temperaturen stadig sniger sig op på svimlende 12 grader, så tages der nu hul på en periode med ustadig vejr. 

Humlen er, at når endnu et regnvejr, der øjeblikkeligt har kurs mod Danmark fra sydvest, lakker mod enden, så skal danskerne til at finde hue og handskerne frem igen. 

For selvom mange af os længes efter forårets sol og varme, er der desværre ikke udsigt til det den kommende uges tid. For når vi kommer frem til sidst på weekenden, ser det ovenikøbet ud til, at koldere luft endnu engang vil trække ned over Danmark nordfra. 

Det vil betyde snebyger og udbredt nattefrost. Da der fortsat er nogle dage til endnu, kan prognoserne stadig nå at ændre sig, men de seneste prognosekørsler indikerer altså denne udvikling. Så det ser ikke ud til, at vintertøjet er blevet luftet for sidste gang endnu i denne vinter. 

Og allerede fra på søndag og et godt stykke ind i næste uge, skal danskerne vænne sig til svimlende kolde temperaturer og det vinterlige nedbør. 

Det er endnu uvist, hvor længe det vil fortsætte, men noget tyder på, at det fortsat er køligt med vinterlige nedbør helt indtil onsdag i næste uge. 

Læs også

Denne dårlige køleskabsvane gør din mælk sur

 

.

Dagens Gossip