DMI melder ud: Nyd det - det skifter lige om lidt

Foto: Shutterstock.com

Vi skal nyde solen, for lige om lidt venter et vejrskifte.

Tirsdag byder på en kold morgen med temperaturer ned på minus 10 grader. Men det bliver samtidig en solrig dag med næsten ingen vind, og i løbet af formiddagen kravler temperaturen op på 2-7 graders varme.

Læs også

Nu kan du få 5.000 kroner for det

Det skriver DMI på Twitter.

Men man skal huske at nyde solen i dag og i morgen, understreger DMI, for natten til torsdag skifter vejret.

Blæsende og vådt

Allerede søndag udsendte DMI en varsel om, at der fra natten til torsdag frem til fredag formiddag vil være risiko for vindstød af stormstyrke fra syd og sydøst, senere fra vest. I løbet af fredagen aftager vinden efterhånden.

Torsdags vejr bliver overskyet med en del regn eller slud, først på dagen måske tøsne i den nordøstlige del af landet. Temp. stiger til mellem 5 og 9 grader. Frisk vind til kuling fra sydøst og syd med kraftigere vindstød, ved Vestkysten en overgang måske stedvis stormende kuling, med vindstød af stormstyrke, efterhånden drejende til sydvest. 

Fredag fortsætter det med mest skyet vejr og en del byger, men ind imellem også lidt sol. Dagtemp. op mellem 4 og 7 grader, om natten ned mellem 1 og 4 graders varme. Jævn til hård vind fra vest og sydvest, ved kyster stedvis kuling og med kraftige vindstød, men i løbet af dagen aftagende til jævn til hård vind.

Weekendens vejr

I skrivende stund ser weekenden knap så blæsende ud. Både lørdag og søndag byder på lidt sol og enkelte byger af regn. Dagtemp. op mellem 4 og 7 grader, om natten mellem 1 og 4 grader.

DMI melder ud, at fra onsdag er timingen af nedbøren og nedbørsmængderne noget usikre, og vindstyrkerne på torsdag og fredag er fortsat også noget usikre, men der er ingen tvivl om, at det bliver blæsende.

Læs også

Flere døde skyllet op på strand

 

 

 

Dagens Gossip