DMI melder ud: Sne i næste uge

Foto: Redaktionen

Allerede i næste uge kan sæsonens første sne ramme.

I denne uge har vi haft særdeles gråt vejr. Nu venter der dog et par dage med blandet vejr, hvor vi kan få både sol, regn og blæst.

Men hos DMI melder man også, at vi allerede fra mandag får udbredt nattefrost.

Læs også

2000 år gammelt voksenlegetøj blev fundet det mest besynderlige sted

"Har du sarte planter i haven eller på din altan, så er det en god ide at bruge weekenden til at beskytte dem. Hvis du bruger tørvejrsperioderne lørdag til det, kan du for alvor nyde en lidt køligere solskinssøndag til afslapning udendørs," lyder det fra DMI.

Beskeden lyder også på, at har man endnu ikke fået vinterdæk på bilen - så er det en fornuftig ide, at få nu. Man bør nemlig også påregne lidt ekstra transporttid mandag morgen, da der kan være glatte veje. 

Ikke nok med nattefrost og glatte veje, så meldes der også om - muligvis - sæsonens allerførste sne:

"Det er et højtryk vest for De Britiske Øer som samarbejder med et lavtryk over Rusland om at sende kold polar luft frem mod Danmark. Det er endnu noget usikkert, hvor længe det samarbejde vil fortsætte, men flere prognoser antyder, at vi midt i næste uge kan få sæsonens første sne," lyder det fra DMI. 

Sol, regn og blæst 

I de kommende dage er der dog endnu ikke frost på programmet, lad os tage et nærmere kig:

Onsdag starter først skyet og med regn - dog mest i de østlige egne af landet - herefter klarer det op vestfra. Med opklaringen kommer lidt sol, dog med fortsat spredte byger. Vi får temperaturer mellem 7 og 10 graders varme, med let til frisk vind. Ved Vestkysten kan man dog se frem til noget mere blæst, hvor der stedvist kan komme hård vind og helt op til kuling. 

Torsdagen starter også mest tørt og med lidt eller nogen sol. Senere på dagen vil der dog igen blive skyet og komme regn vestfra, Temperaturer mellem 7 og 10 grader.

Fredag skydes weekenden i gang med skyet vejr og til tider regn. Vi får omkring 12 graders varme og jævn til hård vind, mens der ved kysterne kan komme stedvis op til kuling. 

Lørdag byder også på skyet vejr med regn vestfra. Temperaturen bliver omkring 10 grader.

Søndag og mandag ser det ud til, at der vil blive mere tørt og faldende temperaturer - derfor også risiko for nattefrost.

Læs også

Hendes 6 sønner bliver mobbet med deres lange hår: Går til frisøren og afslører den hjerteskærende årsag

 

 

Dagens Gossip