DMI: Nu begynder det at blive rigtig koldt

Foto: Shutterstock.com

Sommeren er officielt forbi. Det kan man både se i kalenderen, men også på vejret udenfor. Nu går temperaturen nemlig kun en vej, og det er ned af.

Vi har netop sagt farvel til sommeren og goddag til efteråret, og det er også ganske tydeligt at mærke på vejret. Allerede i dag begynder det nemlig at gå ned af bakke, og temperaturen fortsætter med at falde i løbet af ugen.

Umiddelbart har vi kun ganske få dage tilbage i løbet af dette år, hvor temperaturen sniger sig op omkring de 20 grader, men det bliver ikke med høj sol.

Læs også

Kæmpe-edderkopper invaderer dit hjem for tiden: De kan bide fra sig

I dag starter vi ud med lidt sol, men derefter vil der komme spredte byger og torden i løbet af dagen. Temperaturen vil være helt ned til 15 grader visse steder i landet, mens andre kan være heldige med 20 grader.

I aften vil det begynde at trække lidt op, mens der i aften og i nat vil komme en del regnbyger. Nattens temperatur vil ligge på mellem 10 og 15 grader.

Vejret resten af ugen

Tirsdag starter det ud med skyer og regn, men i løbet af dagen klarer det op, og så vil vi få mellem 17 og 20 grader. Om natten vil der igen komme regn, og temperaturen til natten vil ikke falde det store, da den ligger omkring 12 til 17 grader.

Onsdag lyder vejrudsigten igen på skyer og regn. Temperaturen kan dog ramme helt op på de 21 grader, mens der også er en risiko for, at vi få 16 grader.

Nattetemperaturen bliver en del køligere, og kan være helt ned til 10 grader.

Torsdag begynder temperaturen virkelig at falde. Her får vi mellem 13 og 18 grader i løbet af dagen. Der vil også være lidt byger, hvor der kan følge noget torden med.

Fredag bliver stort set identisk med torsdag. 13 til 18 grader, regn og torden og en smule blæst. Det vil blive koldest i Jylland.

Lørdag får vi minsandten også regn og torden. Temperaturen forventes også på mellem 13 og 18 grader, mens der ud på natten kan være helt ned til 8 grader.

Søndag og mandag forventes det at fortsætte i samme stil. Ustadigt med uændrede temperaturer.

Læs også

Kommende brud raser over vielsesring: Jeg vil ikke have den lille lorte-ring

 

 

Dagens Gossip