DMI: Nu kommer der regn og torden

Det gode vejr bliver sat på pause i et stykke tid. Allerede i dag er der mulighed for torden, inden det rigtig går løs i morgen.

Vi har i løbet af de seneste par dage mærket, hvordan den danske sommer er, når den er bedst.

Varm, men uden at være for varm, og med solen der skinner fra morgen til sent på aftenen.

Læs også

Vidste du det? Marie advarer danskerne i sommervarmen

Desværre må folk væbne sig med tålmodighed, for når dagen slutter i dag, så skal vi til at vente et stykke tid på en ny god dag i Danmark.

Allerede i morgen sker der en større ændring i vejret, hvor der både meldes om torden og regn. Faktisk kan vi allerede blive ramt af torden i aften, hvis vi er uheldige.

DMI meddeler, at der bliver mellem 18 og 23 grader i dag, og at vi vil få nogen eller en del sol. Midt på dagen kan der særligt i Jylland komme skyer, og her er der risiko for regn og torden.

Torsdag

I morgen falder temperaturen en smule. Vi får mellem 14 og 19 grader, mens der først på dagen vil være tørt og nogen sol. Senere bliver det dog mest skyet, og der vil være risiko for kraftig regn med torden.

Fredag

Dagen starter ud med skyer og lidt regn. Temperaturen forventes at ligge på mellem 10 og 16 grader. Om aftenen forventes det, at der kommer endnu mere regn, ellers skulle det være muligt at se en del sol i løbet af dagen.

Lørdag

Den lave temperaturer fortsætter om lørdagen. Der vil være sol først på dagen, men senere begynder det at regne. Temperaturen vil ligge på mellem 11 og 16 grader, mens den falder til mellem 5 og 10 grader om natten.

Søndag

Temperaturen stiger lidt igen i løbet af søndagen, hvor der bliver mellem 13 og 18 grader. Om aftenen bliver der mest tørt og perioder med klart vejr.

Desværre ser det ikke ud til, at vejret bliver bedre mandag, men fra på tirsdag og frem skulle vejret igen begynde blive bedre med stigende temperaturer.

Læs også

Pige på 15 år takkede nej: Så gik det galt

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip