DMI: Nu kommer sneen

Foto: Shutterstock.com

Temperaturen bliver endnu lavere i den kommende uge, og det betyder også, at der er stor sandsynlighed for, at vi får de første snefnug i efteråret. Er du forberedt på sneen allerede?

De fleste har nok bemærket, at temperaturen er faldet væsentligt i løbet af den seneste uges tid, og i den nærmeste fremtid er der ikke udsigt til, at varmegraderne finder vej til landet.

Den gennemsnitlige temperaturer kommer til at ligge på sølle 6 grader i løbet af de kommende syv dage, og mens der ikke forventes at komme sne i løbet af denne uge, så er den desværre på vej.

DMI meddeler nemlig, at er der er sandsynlighed for, at det kolde vejr vil hive snefnug med sig, men heldigvis er det ikke over hele landet. Ifølge DMI vil det kolde vejr komme i de nordlige del af Danmark, hvor der til gengæld vil være lidt lunere i den sydlige del.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

Derfor vil det primært være i Nordjylland og den nordlige del af Sjælland, at der falder sne i denne omgang.

Heldigvis er der dog ikke udsigt til, at sneen kommer til at blive liggende. Dagstemperaturen vil nemlig ligge på mellem to og syv grader, så sneen bør hurtigt smelte igen.

Nattetemperaturen bliver dog kold, da der forventes minimum -2 grader om natten.

‘Varmen’ kommer igen

Selvom vi er i november måned, og man godt kunne frygte, at det kun går en vej nu, så skifter vejret heldigvis over igen. Ifølge DMI vil der i løbet af uge 47, altså næste uge igen, blive noget varmere.

Hvor varmt det bliver, melder DMI ikke noget om, men til gengæld skriver de, at temperaturen kommer til at ligge omkring normalen, mens uge 46 - altså næste uge - vil komme til at ligge et godt stykke under normalen.

I uge 48 vil temperaturen også lige på normalen.

Læs også

Advarsel: Hvis du finder en tennisbold i din have, må du IKKE samle den op!

 

Dagens Gossip