DMI: Pivkold weekend med minusgrader

Foto: Shutterstock.com

Hvis man havde forhåbninger om en lun weekend, så kan man desværre godt tro om igen. Det bliver isende koldt mange steder, hvor der forventes ned til -2 grader.

Efter en uge der har været fyldt med regn og kulde, er det endelig blevet tid til weekenden. Mange drømmer sikkert om en lun weekend, hvor man kan bruge masser af tiden ude i den friske luft, og bevares, det kan man også, men man skal glæde sig godt på.

Vejret i weekenden bliver nemlig rigtig godt, og i øjeblikket ser det ud til, at vi to dage i streg kommer ned i minusgraderne. Det eneste positive ved dette er dog, at minusgraderne kommer om natten, og dermed vil der ikke være så mange, der lægger mærke til dem.

Læs også

Derfor skal du beholde din mobil længere: Det har enorme konsekvenser

I dag fredag vil der være skyet i starten af dagen, og der vil komme et par småbyger. Temperaturen ligger mellem 7 og 12 grader, hvor det forventes at blive køligst i den nordlige del af Jylland.

I nat dykker temperaturen så helt ned mellem 1 og 7 grader, hvor der også forventes at komme en hel del vind.

Vejrudsigten for weekenden

Tager vi et kig på weekenden, så starter lørdagen ud med skyer og regn. Derudover skulle det blive en ganske tør dag, hvor der vil være lidt sol de fleste steder i landet.

Temperaturen ligger på mellem 7 og 11 grader, og der vil være lidt frisk vind, der i løbet af aftenen kan udvikle sig til hård vind. I løbet af aftenen og natten falder temperaturen dog en del, og der vil være mellem 0 og 6 graders. Lokalt skriver DMi dog, at der vil være ned til -2 grader.

Søndag starter dagen også ud med skyer og lidt regn, men ellers vil dagen holde tørt, og der vil komme lidt sol. Temperaturen siger 7 til 10 grader, men den dykker væsentligt i løbet af aftenen og natten. 

Der forventes at være mellem 0 og 6 grader, mens der dog lokalt kan være ned til flere minusgrader.

I midten af den kommende uge begynder temperaturen at stige lidt igen, det er dog ikke meget.

Læs også

Folk hylder fars fantastiske app: Er et must for alle forældre

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip